Kovácsné Bozóky Rita

Kovácsné Bozóky Rita

Bozóky Rita

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-30/415 63 29

Tisztelt Választók!

Kovácsné Bozóky Rita vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

Családommal a Petőfivárosban élek, részese vagyok azon mindennapoknak, amelyben Önökkel együtt látjuk az átalakulásokat, a fejlődésből gyakran szükségszerűen jelentkező új kihívásokat, a felmerülő új igényeket.

Infrastruktúra és közösség, e két pillért kell Önökkel együtt erősítenünk. Infrastrukturális kérdésekben a smart megoldásoké a jövő, legyen szó akár a csapadékvíz elvezetéséről, a közlekedés fejlesztéséről vagy a légszennyezettség visszaszorításáról. Utóbbi esetében a város vezetése már megbízást adott az egyetemnek egy forgalommérő, figyelő és modellező pilot projektre, ennek pedig körzetünk lesz a mintaterülete.

A petőfivárosiak közlekedési lehetőségeit javítja majd a Homokbányát a Kiskőrösi úttal összekötő szakasz következő üteme, míg a közösségi közlekedést igénybe vevők érdekeit az újratervezett autóbusz hálózat biztosítja majd.

Kiemelt jelentőségű a „zöld” infrastruktúra fejlesztése. A városrész adottságai ezt lehetővé teszik, bővíthetjük a zöldfelületeket, ahol egyben remek lehetőség nyílik a szabadtéri sportolásra, ezzel is elősegítve a közösségépítést.

Beltéri közösségi tereket is kell alakítanunk, hogy az év bármely időszakában erősíthessük a társadalmi összetartozást. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a körzethez tartozó városrészekben sok a fiatal. A helyben született gyermekek, az itt élő családok érdekében az oktatási és egészségügyi intézmények szolgáltatásait kell erősítenünk.

Mindehhez kérem az Önök megtisztelő támogatását.