Lévai Jánosné

Lévai Jánosné

Lévai Jánosné

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-20/662 91 55

Tisztelt Választók!

Lévai Jánosné vagyok, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a Műkertváros-Rendőrfalu-Kósafalu-Muszáj területen. Az elmúlt években Önökkel közösen dolgozhattam azért, hogy teljesítsem a 2014-ben vállalt céljaimat. Amennyiben Önök is támogatnak, akkor a következő öt évben közösen folytathatjuk a megkezdett munkát.

Minden városrész esetében elmondhatjuk, hogy Kecskemét egészéhez hasonlóan félúton vagyunk az egykori mezőváros és fejlett nagyváros között. A 11. választókörzet egészében folytatnunk kell az út- és járdaépítéseket, a parkosításokat, a közvilágítás bővítését. Különösen fontos Muszáj városrészben a Juhász utca burkolása. A város újonnan létrehozott közlekedési társaságának köszönhetően felül tudjuk vizsgálni a közösségi közlekedéssel kapcsolatos igényeket, legyen szó akár járatbővítésről, akár kulturált buszvárók kialakításáról.

A Műkertváros esetében most reális esély mutatkozik arra, hogy létrehozhassunk egy közösségi házat. Rendkívül fontos, hogy a jövőben a közösségépítés még nagyobb hangsúlyt kapjon, a generációkat közel hozzuk egymáshoz, erősítsük a városrészek megtartó erejét.

Minden esélyünk adott ahhoz, hogy játszótereink bővüljenek, nevelési intézményeink megújuljanak. Az elmúlt időszakban sikerült elérni, hogy hamarosan játszótér épüljön Kósafaluban, és a Szabadkai utcai óvoda felújítására is sor kerüljön. Céljaim között kiemelt helyen szerepel a továbbiakban a Damjanich iskola és a Juhász utcai óvoda felújítása.

Az Önök megtisztelő támogatásával folytathatjuk a megkezdett munkát.