Sipos László

Sipos László

Sipos László

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-30/564 15 32

Tisztelt Választók!

Sipos László vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

Önkormányzati képviselőként két évtizedes tapasztalat áll mögöttem, ez idő alatt Önökkel együtt és Önökkel dolgozhattam. Az Önök támogatásának köszönhető, hogy az elmúlt években a városvezetéssel vállvetve teljesíthettük közös céljainkat.

A munkát, körzetünk és a város fejlesztését folytatnunk kell.

Céljaim városrészenként:

Kisfái: A bekötő út aszfaltburkolatának felújítása a szarvasmarha telephelyig, a folyamatban lévő közösségi ház befejezése, közösségi tér fejlesztése, Frézia utca aszfaltozása.

Matkópuszta: Az 54-es Jakabszállási úttól befele a településrész központjáig új aszfaltburkolat készítése, a belterületben lévő földutak aszfaltozása, , a folyamatban lévő közösségi ház befejezése, emlékpark Polyák fafaragó művész tiszteletére.

Kiskertváros (Halasi úti térség): Szennyvízcsatorna hálózat kialakítása, a gyalogos járda (kerékpárút) hátralevő részének befejezése, közösségi ház létesítése, közösség tér terv szerinti kialakítása.

Szeleifalu: Izsáki út (Homokbánya felőli szakasza) és a Mercedes gyár közötti összekötő útszakasz kialakítása, Melinda parkban műfüves labdarúgó pálya létesítése, fitnesz eszközök fejlesztése, bővítése, közösségi ház létesítése, Mérleg és a Bojtorján utcák útburkolatainak felújítása.

Homokbánya: Meglevő útburkolatok felújítása, közvilágítás kialakítása, a terület megtisztítása, Homokbánya összekötése a Kiskőrösi úttal.

Céljaim megvalósításához kérem az Önök megtisztelő támogatását.