Dr. Fekete Gábor

Dr. Fekete Gábor

Dr. Fekete Gábor

email-150454_640      [email protected]

icon-1968244_640      06-70/313 43 72

Tisztelt Választók!

Dr. Fekete Gábor vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

A körzethez tartozó Katonatelep, Borbás, Reptéri lakótelep, Szolnokihegy, Törekvés lakótelep, Vacsihegy és a tanyavilág fejlesztése olyan lehetőségeket nyújt, amelyek érdekében szívesen vállaltam a megtisztelő felkérést.

Katonatelep az elmúlt évek városvezetői döntéseinek köszönhetően erőteljes fejlődésnek indult. A munkát folytatni kell, friss lendülettel és új célokkal. Ami már most biztos: lesz bölcsődénk és megújul a központi park. A rendületlen fejlődéshez szükséges, hogy folytatódjon a közvilágítás fejlesztése és a lakossági önerős útépítés. A képviselői városrészi keretet járdák építésére fordíthatjuk, összefogva a lakossággal.

A 441-es út fejlesztése érdekében már korábban részt vettem a tervezés előkészítő munkálataiban. Megválasztásom esetén az út mielőbbi tényleges megépítéséért dolgozom majd. Célom az is, hogy közlekedési lámpával ellátott gyalogosátkelő létesüljön a katonatelepiek biztonsága érdekében.

Borbás esetében elsődleges feladatként kezelem a nemesített padka létesítését, új autóbusz-forduló építését, a bekötőút rendbetételét, a megállók felújítását, utak stabilizálását, a közvilágítás fejlesztését.

A Reptéri lakótelep esetében főként a Kecskemétet Lakitelekkel összekötő kerékpárút javítása és karbantartása a legfontosabb cél.

A Szolnokihegy térségében a közbiztonságot kell javítanunk, ehhez gyakori rendőri jelenlét és a közvilágítás fejlesztése szükséges. Mellette az utak és az utak mentén lévő növényzet karbantartása kap prioritást.

Vacsihegyben a Guba park fejlesztésével jelentős közösségi tér jöhet létre, ehhez bővítjük a játszótéri eszközparkot, megújítjuk a focipálya kerítését, megtörténik a középső kert revitalizációja, fedett kiülők és parkolók létesítése. A városrész közvilágításának további fejlesztése elengedhetetlen.

A Törekvés lakótelepen szintén a közvilágítás javítása az elsődleges cél, továbbá járdák építése a buszmegállók megközelíthetősége érdekében. A Magvető utca burkolatát mielőbb fel kell újítanunk, a játszóteret és focipályát pedig fejleszteni szükséges.

Közös céljainkhoz kérem az Önök megtisztelő támogatását.