Dr. Papp Zoltán

Dr. Papp Zoltán

Dr. Papp Zoltán

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-70/674 03 29

Tisztelt Választók!

Dr. Papp Zoltán vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje. A körzet új jelöltjeként és mentőtisztként elsősorban az egészséges Hetényegyháza és Méntelek megteremtését tűztem ki célul.

1948-as megalakulásakor az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) az egészséget a következőképpen definiálta: „Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség hiánya”. Ebből kiindulva, és munkám tapasztalatait alapul véve bátran kijelenthetem, hogy e célhoz minden terület kötődik.

Megválasztásom esetén bizalommal dolgozom majd együtt egy olyan városvezetéssel, amely már az elmúlt években is rendkívül sok forrást juttatott a választókörzetnek. A jövőben még intenzívebben kell folytatni az útépítéseket, és okos közlekedési megoldásokat kell alkalmazni. Meg kell épülnie a Kecskeméttel történő összeköttetésnek, és kiemelten fontos a Kossuth utcai járda és kerékpárút építés.

Minden erőnkkel zöldítenünk kell. Kezdeményezem, hogy minden, a városrészben született gyermek nevében ültessünk fát, mert ezzel csökkentjük a légszennyezettséget.

Hetényegyházának hamarosan bölcsődéje lesz, ezzel régi álmunk valósul meg. Kezdeményezem, hogy jövőre elinduljon egy óvodai mini csoport, amire szintén nagy szükség van.

Az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése szintén az elsődleges terveim között szerepel. Létre kell hozni egy laboratóriumot, azaz vérvételi helyet, így a hetényieknek nem kell csak ezért bejárniuk a városba. Évente szükséges biztosítani az ingyenes szűrővizsgálatokat, rendszeres egészségügyi előadásokat.

A lakossággal történő folyamatos kapcsolattartás a jó képviselői munka alapja, ezért rendszeresen tervezek lakossági fórumokat, ahol közösen gondolkodhatunk körzetünk jövőjéről.