Nemcsik Mátyás

Nemcsik Mátyás

Nemcsik Mátyás

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-30/416 30 25

Tisztelt Választók!

Nemcsik Mátyás vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

Az Önök megtisztelő bizalmának köszönhetően az elmúlt öt évben képviselhettem a városrész érdekeit, és most ismét a támogatásukat kérem. Önökkel közösen elindíthattuk a fejlesztéseket, most félúton vagyunk, a befejezés a következő időszakban esedékes. Példaként említem a Széchenyi sétányt, ahol a játszótér már megújult, a következő ciklusban pedig végre létrejöhet a többgenerációs park.

Folyamatban van a Mária utca rekonstrukciója. Ez az utca gyalogos és kerékpáros szempontból fontos kapocs a Belváros és a Széchenyiváros között, ezért kiemelt célom, hogy a beruházás befejeztével kialakuljon egy biztonságos átvezetés a körúton. Utóbbi megvalósítása során mindenképpen smart megoldásokat kell alkalmaznunk. Az intelligens megoldásokat a lehető legtöbb területre ki kell terjesztenünk, a közlekedés mellett elsősorban a légszennyezettség visszaszorítására.

Ifjúságpolitikában tevékenykedő képviselőként rendkívüli jelentőségűnek tartom az intézményi fejlesztéseket, amelyek sorra valósulnak meg a városban. A következő ciklusban pedig folytatjuk. Megépülhet a Bányai gimnázium sportcsarnoka, és megújulhat a széchenyivárosi óvoda is.

Céljaim között szerepel a közbiztonság növelésének folytatása. Az öt évvel korábbi ígéreteinknek megfelelően jelentősen megnőtt a térfigyelő kamerák száma, ezek további gyarapításával még nagyobb biztonságban tudhatjuk szeretteinket és javainkat.

Munkám folytatásához kérem az Önök támogatását.