Bogasov István

Bogasov István

Bogasov István

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-20/549 20 28

Tisztelt Választók!

Bogasov István vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

Az elmúlt években látható volt, hogy Kecskemét nem csak a belvárosára, hanem a külső városrészek fejlesztésére is rendkívüli összegeket fordított. Ezt ígértük Önöknek öt évvel ezelőtt, és beváltottuk az ígéretet. A Széchenyiváros a maga kiterjedt területével és 33 ezres lélekszámával most félúton van, a beruházásokat folytatni kell.

Mindenekelőtt a közösségépítést kell erősítenünk, amelynek méltó keretet adhat a közösségi ház létrehozása. Új színfoltja lehet városrészünknek a Széchenyi sétányon lévő úgynevezett „Szarvaspark” is, amelynek felújítása nem tűr halasztást. A szabadidősport körülményeinek javítását tovább kell bővítenünk, a szabadidőközpontban megépült modern futópályán kívül újabbat kell létrehoznunk, mert egy ekkora lélekszámú városrész megérdemli. A közösségépítés során a fiatalokra külön kell figyelnünk, értelmes programokat szervezni számukra, hogy minél kevesebb legyen a csellengő gyermek.

A jövőben a város egyre bővülő térfigyelő kamerarendszerét minél erőteljesebben ki kell terjeszteni a Széchenyivárosra. Ezzel megvédhetjük tereinket a vandalizmustól, és felelősségre vonhatjuk mindazokat, akik a tősgyökeres széchenyivárosiaknak fontos értékeket rongálják.

Kérem az Önök támogatását ahhoz is, hogy a kutyajátszótérnek végre megtaláljuk az ideális helyszínt.

Külön ki kell emelni a közlekedéssel kapcsolatos fejlesztéseket, ezen belül is a további parkolók építését.

Folytassuk a megkezdett munkát, ehhez kérem az Önök támogatását.