Szamler László

Szamler László

Szamler László

email-150454_640      [email protected]

icon-1968244_640      06-20/955 38 82

Tisztelt Választók!

Szamler László vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

Az elmúlt másfél évtizedben civilszervezetek keretében képviseltem a szabadidősportot, a családvédelmet, a természet- és környezetvédelmet.

Ilyen irányú tapasztalataimat a jövőben önkormányzati képviselőként szeretném a körzet javára fordítani, ezekhez forrásokat szerezni. A szabadidőközpontban megvalósult beruházásokkal elindult egy olyan tendencia, amely a városrészt a szabadidősport kecskeméti fellegvárává emelheti. Terveim között szerepel további létesítmények kialakítása.

Az elmúlt években több alkalommal szerveztem hulladékgyűjtési akciót az itt élő gyerekeknek, szülőknek. Az ilyen típusú szemléletformálást folytatnunk kell. Zöldítenünk kell továbbá a városrészt, hiszen ez a legjobb módja a légszennyezettség csökkentésének. Ide kapcsolódnak a közúti infrastruktúra fejlesztések is, a kettőt szinergiában kell kezelnünk, és minden esetben előnyben részesítenünk a smart megoldásokat.

Hamarosan megépül a széchenyivárosi közösségi ház, amely új távlatokat nyit a konstruktív közösségi élet kialakulásának. Különösen a fiataloknak kell értelmes programokat szervezni, hogy minél kevesebb legyen a csellengő gyerek. A beruházások sorában pedig ott vannak a megújuló közintézmények, iskolák, óvodák.

Elsődleges céljaim között szerepel az intézményi rekonstrukciók folytatása.

Meggyőződésem, hogy a jó képviselői munka alapja a folyamatos párbeszéd, kapcsolattartás, érdekképviselet.

Ezért rendszeresen tartok majd lakossági fórumokat, fogadó órákat, hiszen az Önök érdekeit csak Önökkel vállvetve lehet hatékonyan képviselni.