Hörcsök Imre

Hörcsök Imre

Hörcsök Imre

email-150454_640     [email protected]

icon-1968244_640     06-30/564 93 81

Tisztelt Választók!

Hörcsök Imre vagyok, a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje.

Megtiszteltetés volt, hogy az elmúlt öt évben Önökkel együtt építhettem a városrészünket, és teljesíthettem mindazt, amit 2014-ben megígértem. Megválasztásom esetén folytathatjuk az Önökkel közösen elkezdett munkát.

A belváros zöldítését gyorsabb ütemben tervezem, újabb faültetésekkel és cserjék kihelyezésével. Zöld területeink megóvására Európa nagyvárosaiban már gyakorlatban működő zárható parkokat kell létrehoznunk, és célom ennek szükségességét elfogadtatni az itt élőkkel.

Kiemelt feladatomnak tartom a belvárosi játszóterek eszközeinek, utcabútorainak gyarapítását, pótlását, folyamatos karbantartását, ahogyan ez  egy gyermek- és családbarát városhoz méltó.

A város létrehozta saját közlekedési központját, amely a jövőben újjászervezi az autóbuszos közlekedést. Ennek során kiemelt célom a belváros tehermentesítésének minél erőteljesebb képviselete.

A tervszerű fejlesztéseknek köszönhetően a külső városrészekben is létrejönnek ideális rendezvényhelyszínek, így a jövőben a fesztiválok egy részét a belváros helyett új helyszíneken lehet megrendezni.

Az átalakuló társadalmi viszonyokat kísérő jelenség, hogy a Kecskemétre költözők közül sokan a belvárosban találnak ideiglenes otthonra. Ezért közösségi szempontból kiemelt célom, hogy a betelepülő lakosságot érzékenyítsem a kecskeméti értékekre, ezzel is segítve a tősgyökeres belvárosiakat.

Terveim megvalósításához kérem az Önök támogatását.