Saját politikai céljaira akarja használni a járványt a Szövetség a Hírös Városért Egyesület

Saját politikai céljaira akarja használni a járványt a Szövetség a Hírös Városért Egyesület
02 nov 2020

Bort isznak, miközben vizet prédikálnak a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselői. Összefogásra buzdítanak, mégis saját politikai céljaikra akarják használni a koronavírus járványt.

Fontos leszögeznünk, hogy ez az egyesület nem más, mint egy politikai formáció, amely civilnek álcázza magát, és a baloldal érdekeit szolgálja.

A baloldal érdeke pedig nem más, minthogy megbontsa azt a széleskörű összefogást, amelyiknek köszönhetően Kecskemét kiválóan védekezik a koronavírus járvány második hullámában is.  A kecskeméti emberek, orvosok és egészségügyi dolgozók, a vállalkozások, és politikai erők összefogásának köszönhetően sikerült eddig megvédeni magunkat a vírussal szemben. Ez az összefogás eddig szent és sérthetetlen volt minden politikai erő szemében.

A Szövetség a Hirös Városért Egyesület, és a mögötte álló két párt, a Gyurcsány Ferenc féle Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt viszont ezt az összefogást próbálja szétverni.

A Szövetség nem más, mint egy civil gúnyába bújtatott politikai párt, amelyik a járványt önös érdekből,politikai haszonszerzésre használják fel. Széthúzásra buzdítanak, szét akarják verni a Kecskemétet védő összefogást. Életveszélyes, amit csinálnak.

Ebből a „szövetségből” nem kérnek a kecskeméti emberek! Nem kérnek a gyurcsányi politikából, amelyik adót emelt, pénzt vett el a családoktól, tönkre tette a gazdaságot, adósságba taszította Kecskemétet, és válságba sodorta egész Magyarországot. 

A kecskemétiek a valódi összefogást támogatják! Azt, amelyik megvédi az emberéleteket és a munkahelyeket. Azt, amelyik megszervezi a városi védekezést. Azt, amelyik folytatja a város építését, gazdagítását.

El a kezekkel a kecskeméti összefogástól! El a kezekkel Kecskeméttől!

Fidesz-KDNP frakció


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük