dr. Salacz László – 🛑 A kecskeméti oltásellenes baloldal függessze fel politikai hecckampányát és ne akadályozza tovább a Covid elleni védekezést.

dr. Salacz László – 🛑 A kecskeméti oltásellenes baloldal függessze fel politikai hecckampányát és ne akadályozza tovább a Covid elleni védekezést.
22 ápr 2021

✉️ Számos lakossági megkeresést kaptam az elmúlt napokban választókerületem településeiről, amelyben arról tájékoztattak, hogy a közelmúltban rendszeressé vált a baloldali propaganda-szóróanyagok kézbesítése a postaládákba.
❌ Az ellenzéki pártok aktivitását tekintve a Gyurcsány párt helyi szervezete kiemelkedő „teljesítményt” nyújt, ugyanis Szőkéné Kopping Rita kecskeméti önkormányzati képviselő rendszeresen megjelenik más településeken ahelyett, hogy azt a közfeladatot látná el, amelyre felhatalmazást kapott.
🦠 A mindennapjainkat már több mint egy éve a koronavírus-járvány elleni küzdelem határozza meg.
💉 A vakcinabeszerzéssel, a regisztrációval és a tömeges oltással sikerült a járvány terjedésének gátat szabnunk.
🦠 A Covid-19 azonban még itt van közöttünk, a védekezés még korántsem fejeződött be, mindenkinek van olyan hozzátartozója, barátja aki megszenvedte a vírust.

Ebben a helyzetben az ellenzéki képviselők már a politikai előjutásukra koncentrálnak és kizárólag kampánytevékenységre használják fel az idejüket, energiáikat.

Kecskemét és a Felső-Kiskunság országgyűlési képviselőjeként azt javaslom az érintetteknek, hogy a pártjaik közötti küzdelem helyett csatlakozzanak Magyarország koronavírus elleni küzdelméhez!

Az előttünk álló egy évben lesz alkalmasabb időpont politikai kampányok megtervezésére és lebonyolítására.

Forrás: dr. Salacz László Facebook oldala


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük