KÁRPÁTALJÁN JÁRT A KECSKEMÉTI FIDESZ FRAKCIÓ

KÁRPÁTALJÁN JÁRT A KECSKEMÉTI FIDESZ FRAKCIÓ
22 ápr 2016

Április 14-16. között Kárpátalján, Técsőn került sor az I. Nemzetközi Kereskedelmi Fórumra, melyet Demjáncsuk A., a técsői állami adminisztráció elnöke, Kaganec V., a técsői járási tanács elnöke, Száva József, a Felső-Tisza-Vidéki Vállalkozók Klubja elnöke, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgárestere, alpolgármesterek és önkormányzati képviselők részvételével.

A Fórum témaköre: A técsői járás befektetési lehetőségeinek bemutatása „Hasznos tapasztalat és a befektetések idevonzásának kilátásai”, a técsői állami adminisztráció külgazdasági kapcsolatai, befektetések, a turizmus, közös vállalkozások létrehozása.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester prezentációjában bemutatta Kecskemét város legnagyobb befektetőit, kiemelte a közös együttműködés kapcsolódási pontjait. Elmondta, hogy az üzleti világot a kapcsolatrendszer és az információ viszi előre, valamint meghívta a vendéglátókat egy kecskeméti partnertalálkozóra, fórumra.

A frakció tagjai április 15-én Beregszászra látogatott, ahol Bendik Veronika Végrehajtó Bizottság titkárával, Tokán Lyudmilla városi jegyzővel, Borbély Istvánnal, a Városi Zeneiskola igazgatójával találkozott. Elkezdődött egy kapcsolatfelvétel az M. Bodon Pál Zeneiskolával, már ezen a nyáron közös zenei tábort szerveznek és szakmai anyagokkal látják el a beregszászi zeneiskolát.

A dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, a Bekecs Egyesület vezetője ellátogatott a Pulzus Rádióba, ahol a Bekecs Egyesület vezetője anyagi támogatást adott át a rádiónak, mivel súlyos anyagi gondokkal küzdenek.

A delegáció tagjai 36 db LED-es lámpát adtak át a beregszászi Városi Múzeumnak, mely a kecskemétiek ajándéka volt.

DSC_0314


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük