Pestre csábítják dolgozni polgármesterünket?

Pestre csábítják dolgozni polgármesterünket?
13 ápr 2016

Érdekes szóbeszéd kapott szárnyra az elmúlt hetekben Kecskeméten. Eszerint Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a főváros felé „kacsintgat”, és hamarosan a turisztikával kapcsolatos állami megbízást kap majd. Néhányan azt is tudni vélik, ennek az előkészítése zajlik ezekben a napokban.

Szemereyné Pataki Klaudia:  Magam is hallottam, meg mellette egyéb verziókat is – felelte a Kecskeméti Lapok és a Hirös.hu kérdésére a polgármester. – Az ilyen városi legendákra csak legyinteni lehet. Általában olyanok terjesztik, az ehhez hasonló álinformációkat, akik jól értesültnek próbálnak feltűnni, Ezzel szemben az a helyzet, hogy nagyon szeretem a munkámat.

Amikor elvállaltam ezt a tisztséget, úgy gondoltam, Kecskemét fejlődését nagy ívű, gyorsuló pályára lehet és kell állítanunk. Mindent ennek rendeltem és rendelek alá. Büszke vagyok az eddigi kiemelkedő sikerekre, de még nagyon sok feladat áll előttünk. Ezt vállaltam, és ezt a feladatot szeretném minél eredményesebben végrehajtani. Itt vagyok, és amíg szükség van a munkámra, itt is maradok.

Forrás: Hirös.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük