Szemereyné Pataki Klaudia – Kecskemét ne legyen csatatér!

Szemereyné Pataki Klaudia – Kecskemét ne legyen csatatér!
21 ápr 2021

Városunknak a jelenlegi kritikus helyzetben nem előválasztási kampányra, hanem nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szüksége, ezért azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok ellenzéki képviselőtársaimhoz, hogy függesszék fel pártpolitikai alapú csatározásaikat az előttünk álló időszakra.
🦠 Több, mint egy éve határozza meg mindennapjainkat a járvány elleni védekezés és csak 2022 tavaszán választunk új országgyűlést.
A következő hetek, hónapok kihívásai felelősségteljes politikusi hozzáállást igényelnek városi szinten is, pártállástól és értékrendtől függetlenül.

Tisztelt Ellenzéki Képviselőtársaim!

Az itt élők bizalmának köszönhetően 2006 óta szolgálom Kecskemétet, kezdetben képviselőként, majd alpolgármesterként, hét éve pedig polgármesterként.
Meggyőződésem, hogy az előttünk álló egy évben lehetséges találni a jelenleginél alkalmasabb időszakot belső vitáik lefolytatására és az előválasztás lebonyolítására.

Mindannyiunk érdekében remélem, hogy szavaim meghallgatásra fognak találni és végül a józan ész képes lesz felülírni az egyéni érdekeket.

Forrás: Szemereyné Pataki Klaudia Facebook


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük